Disponibilitate:  în stoc

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 784 pagini

ISBN: 9786060065647

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura universala, Beletristica, Carte nefolosită

Descriere

Într-o traducere vie și fidelă stilului modern al lui Dostoievski, semnată de Antoaneta Olteanu, Crimă și pedeapsă este cartea care completează în aceste zile eleganta colecție RAO clasic.

Crimă și pedeapsă este povestea lui Raskolnikov, un student sărac din Sankt Petersburg aflat în mijlocul unei fulminante crize psihice și morale, care plănuiește să ucidă și să jefuiască o bătrână cămătăreasă lipsită de scrupule, considerând că morala de rând nu i se aplică și că va face mai mult bine societății. Dar este el, oare, destul de puternic pentru a comite o crimă fără ca apoi, când se va confrunta cu detectivul Porfiri Petrovici și cu propria conștiință, să se lase doborât de remușcări? Romanul explorează teme precum alienarea, nihilismul, vinovăția și răscumpărarea acesteia prin suferință.

Despre autor:

FIODOR MIHAILOVICI DOSTOIEVSKI a fost unul dintre titanii literaturii ruse, operele sale influențând încă atât literatura, cât și filosofia, psihologia și teologia secolelor XX și XXI. Cele mai cunoscute și importante opere ale sale sunt Crimă și pedeapsă, Idiotul, Frații Karamazov și Demonii, creația lui fiind completată și de alte romane, de o serie de povestiri și numeroase alte lucrări, fiind remarcat și pentru activitatea sa de jurnalist.


Comandă online Crima si pedeapsa la 50,00 lei scrisă de F. M. Dostoievski , F.M. Dostoievski, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.