Disponibilitate:  în stoc

Preț:  59,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 544 pagini

ISBN: 9786064009951

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Ellen O’Farrell practica hipnoza în cabinetul său amenajat într-o casă elegantă pe care a moștenit-o de la bunicii ei, aflată la malul mării. Are o viață împlinită, dar un istoric sentimental tumultuos. E împăcată cu asta, însă cochetează și cu ideea unei relații de lungă durată. Ceea ce o face să fie optimistă atunci când îl cunoaște pe Patrick. E atrăgător, singur, are o slujbă și, cel mai important, pare că atracția e reciprocă. Și vine momentul de care Ellen se teme cel mai tare: Patrick vrea o discuție serioasă. Pregătită pentru ce e mai rău, Ellen rămâne plăcut surprinsă: află că fosta iubită a lui Patrick îl hărțuiește. I se pare interesant că are o legătură amoroasă cu un bărbat atât de dorit și e nerăbdătoare să afle cât mai multe despre acea femeie. De fapt, i-ar plăcea să o întâlnească. Însă lucrul pe care Ellen nu-l știe este că întâlnirea lor a avut deja loc.
“O poveste plină de căldură, emoție, umor fin – și nu în ultimul rând,
cu un puternic efect terapeutic.” – USA Today
„Moriarty a creat o eroină fermecătoare, foarte pricepută la a rezolva
problemele clienților săi. Ea însă ezită când vine vorba să oprească spirala amețitoare în care s-a transformat viața sa.” – Booklist
„Un roman hipnotizant.” – Family Circle


Comandă online Idila hipnotizatoarei la 59,00 lei scrisă de Monica Vlad , Liane Moriarty, tiparită la editura Trei în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.