Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 440 pagini

ISBN: 9786064006615

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Pedagogie / Metodica / Management scolar

Descriere

Cartea de față este un bestseller internațional utilizat de peste 1,3 milioane de profesori din lumea întreagă. Volumul s-a născut după ce, ani întregi, autorul a urmărit cum anume lucrau „profesorii-campioni“ din școlile publice din Statele Unite și cum reușeau să aibă rezultate excelente în școli din cartiere sau regiuni dezavantajate. După ce a sintetizat și filtrat tot ce făceau mai bine acești educatori excepționali (cum adresau întrebările, cum implicau toți elevii, cum circulau prin clasă și cum integrau în lecție răspunsurile elevilor),

Doug Lemov a ajuns la cele 62 de tehnici privitoare la arta predării, la planificarea și ritmarea lecțiilor, la așteptările educaționale înalte, dar și la consolidarea caracterului și încrederii de sine a elevilor.

Alegându-și tehnicile care li se potrivesc, profesorii își vor putea motiva

mai bine elevii și vor putea crește eficiența procesului de predare-învățareevaluare.


Comandă online Cum sa predai ca un campion 2.0. 62 de tehnici pentru a le deschide elevilor calea catre facultate scrisă de Doug Lemov , Oana Badea, tiparită la editura Trei în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cum sa predai ca un campion 2.0. 62 de tehnici pentru a le deschide elevilor calea catre facultate nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.