Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  40,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 480 pagini

ISBN: 9786064310484

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Best - seller

Descriere

O hoață fără chip. Un prinț fără viitor. Un pericol fără stavilă.

Locul 1 în topul bestsellerurilor The Sunday Times


Pentru Finn Voy, tânăra care trăiește din furtișaguri, magia nu poate însemna decât fie un mod de a-i amenința pe cei pe care nu-i suportă, fie unul de a se deghiza cu ușurință. Când se confruntă cu un personaj malefic și influent, trebuie să accepte o misiune periculoasă: să fure legendara comoară din palatul regal al Castallanului sau să-și piardă magia pentru totdeauna.

Pentru prințul Alfehr, puterea sa de bruxo reprezintă o posibilă evadare. El ar trebui să urce pe tron, pentru că fratele mai mare i-a fost ucis, dar nu crede că se va ridica vreodată la înălțimea acestuia.

Când destinele lui Finn și Alfie se intersectează, cei doi dezlănțuie, din greșeală, o putere străveche și teribilă, care ar putea distruge întreaga lume. Pentru a o înfrânge, vor fi siliți să își înfrunte cele mai întunecate taine.

„Nocturna este o aventură palpitantă, plină de magie creativă și doldora de viață, cu personaje care m-au fermecat din prima clipă când au apărut în pagină. Dacă vreți să fiți captivați de o poveste bine scrisă, atunci trebuie să o alegeți.“
Margaret Rogerson, autoare de bestselleruri The New York Times

„Era înconjurat de tomuri de magie de toate felurile. Cărți despre magia elementelor, o artă întemeiată pe abilitatea înnăscută de a modifica unul dintre cele patru elemente prin mișcare și instinct, volume despre lucrul cu vrăjile scrise și rostite, care se baza pe studierea atentă a limbajului magiei, și chiar tomuri despre cea mai misterioasă ramură a magiei, propio, care folosea abilități magice unice, specifice fiecărui bruxo în parte. Cei născuți cu propio erau considerați binecuvântați, căci aveau o legătură mai strânsă cu arta magiei. Fiecare formă se baza pe o energie interioară a vrăjitorului pe care doar acesta o putea invoca, respectând principiul echilibrului și al schimbului dintre om și magie – omul își oferă trupul și energia pentru a găzdui și a da forță magiei, iar aceasta îi oferă lui miracole.“


Comandă online Nocturna la 40,00 lei scrisă de Antuza Genescu , Maya Motayne, tiparită la editura Nemira în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.