Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 40 pagini

ISBN: 9786069071403

Categorii: Carte nefolosită, Carti pentru copii, Ilustrate / Benzi desenate

Descriere

Un fir de nisip care nu inceteaza sa se mire, sa se bucure, sa descopere si sa invete isi continua calatoria lui prin *lumea imensa, cu cer nesfarsit* si cu atat de multe de oferit!

Anamaria Lembrău e de la mare.

Trăiește prin București de vreo 20 de ani, a lucrat în radio și TV cam tot pe-atâta vreme și, uneori, născocește și scrie povești. Când băieții ei, gemenii Petru și Andrei, erau mici, nu prea le scria, mai mult le spunea povești seara la culcare.

Keszeg Ágnes locuiește și lucrează în Cluj-Napoca, este ilustrator și mamă a două fete: Olga și Nina. Prima carte ilustrată de ea a apărut în anul 2006, iar acum are în jur de 30 de volume ilustrate atât în țară cât și în Ungaria.

Ilustrațiile ei de modă au fost publicate peste tot în lume.


Comandă online Aventurile unui fir de nisip. Cum a ajuns Craciunul in adancuri scrisă de Agnes Keszeg , Anamaria Lembrău, tiparită la editura Signatura în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Aventurile unui fir de nisip. Cum a ajuns Craciunul in adancuri nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.