Disponibilitate:  în stoc

Preț:  42,42 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2022

Nr. pagini: 152 pagini

ISBN: 9786060862369

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti pentru copii, Poezii

Descriere

Cu ochii larg deschiși și cu urechile ciulite, Constanța Buzea s-a strecurat în surprinzătoarea lume a copiilor și a intrat în jocul lor. Din vorbele lor peltice au răsărit plopândăi și plisici și plurici, aventuri în jurul mesei și plimbări pe crinocai. Au admirat sau au certat împreună motani răsfățarnici și pisicoți neascultători, căței cocheți și căței cu covrigi în coadă, veverițe, bufniciori și alte feluri de ființe care reale, care inventate. Veți râde și voi când veți vedea, o să vă şi emoţionaţi un pic uneori. Și cu siguranță veți învăța pe de rost versuri ca acestea:

„Cu cizmulițe de mălai

Se plimbă puii-n luna mai.

Cu aripioara la chipiu

Și-n cioc un fluier, piu-piu-piu!“

Delicate, inteligente și jucăușe, poeziile din acest volum sunt printre cele mai frumoase versuri pentru copii din literatura română.

Constanţa Buzea este considerată de critica literară unul dintre cei mai importanţi poeţi contemporani.

În avalanşa de rime facile care au invadat piaţa de carte pentru copii de la noi s-au strecurat şi câteva cărţi cu adevărat valoroase. Una dintre ele este şi această antologie. Versurile sunt inteligente, jucăuşe, delicate, au mult umor şi au ceva de spus.


Comandă online Cu cizmuliţe de mălai la 42,42 lei scrisă de Constanta Buzea, tiparită la editura Art în anul 2022. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.