Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  13,20 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 48 pagini

ISBN: 9786067682809

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

„Fişele de recapitulare şi evaluare finală pentru clasa a IV-a” sunt realizate în conformitate cu noua programă şcolară în vigoare, aprobată de Ministerul Educaţiei Naţionale prin ordinul nr. 5003/2014.

Testele propuse – la limba română, matematică, ştiinţele naturii, istorie, geografie şi educaţie civică – sunt variate, cu grade diferite de dificultate. În acest fel, învăţătorul poate aprecia eficient cunoştinţele elevilor, notând la final, cu un cali­ficativ, munca fiecăruia.

Lucrarea se constituie într-un material extrem de util pentru recapitulările şi evaluările de la sfârşitul clasei a IV-a.


Comandă online Fişe de recapitulare şi evaluare finală : clasa a IV-a,limba română, matematică, ştiinţe ale naturii, istorie, geografie, educaţie civică la 13,20 lei scrisă de Cristina Martin , Amalia Epure , Arina Damian, tiparită la editura Elicart în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Fişe de recapitulare şi evaluare finală : clasa a IV-a,limba română, matematică, ştiinţe ale naturii, istorie, geografie, educaţie civică nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.