Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 384 pagini

ISBN: 9786069137895

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala, Literatura motivationala

Descriere

Schimbarea: cum să schimbi lucrurile atunci când este dificil este cartea de care ai nevoie dacă vrei, sau trebuie să faci o schimbare importantă în viața ta, sau dacă, prin natura meseriei, ești nevoit să generezi schimbare la nivelul unei organizații sau a unei comunități. Chiar dacă schimbările în general nu sunt deloc ușoare, fie că este vorba despre schimbări la nivel de individ, de societate sau de organizație, tiparul propus de frații Chip și Dan Heath se va dovedi a fi nu numai ușor de pus în aplicare, dar și foarte eficient.

În paginile cărții vei descoperi zeci de studii de caz reale referitoare la oameni care au reușit să producă schimbări importante având la îndemână puține resurse și o autoritate structurală redusă.

Vei vedea astfel cum se produc schimbări colosale în comunități sărace grav afectate de malnutriție; în modul de lucru din spitale; în comportamentul unor copii problemă; în comportamentul unor părinți abuzivi cu copiii lor; în modul de diagnosticare și tratare a unei boli necruțătoare precum cancerul; în abandonarea unui obicei periculos precum consumul de droguri, sau a unuia la fel de periculos precum utilizarea în exces a telefonului mobil; în transformarea unor organizații nerentabile în unele foarte profitabile sau în privința rezultatelor obținute la învățătură de către niște copii aproape analfabeți, ca să amintim doar o parte dintre ele.


Comandă online Schimbarea la 49,00 lei scrisă de Chip & Dan Heath , Chip Heath , Dan Heath, tiparită la editura Act si Politon în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.