Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  38,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9786069137116

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala, Literatura motivationala

Descriere

Cartea este ca o vorbă de încurajare venită din partea cuiva drag, când totul în jurul tău pare că se prăbușește sau când lucrurile nu decurg întocmai cum ți-ai dori în viața ta. Sau, altfel spus, cartea este despre a avea curajul și determinarea de a face un salt înainte pentru a-ți împlini menirea și a realiza lucrurile la care visezi. Dacă vrei să faci cadou cuiva această carte, îți recomand să te gândești la cineva care are un talent pe care nu îl valorifică sau la cineva care tocmai a trecut printr-un eșec sau o dezamăgire!

Autorul este convins că pentru fiecare dintre noi Dumnezeu are un plan, care nu coincide de multe ori cu demersurile pe care noi le întreprindem și cu direcția în care ne îndreptăm. De aceea e important să avem răbdare, curaj și perseverență pentru a înțelege care este adevărata noastră menire și pentru a o urma. Cartea conține numeroase elemente autobiografice din viața actorului, prezentatorului radio și TV și autorului Steve Harvey, care susțin ideile de mai sus.

Steve Harvey este actor, producător, prezentator radio și TV și autorul mai multor bestselleruri The New York Times, precum: Act Like a Success, Think Like a Success (Poartă-te ca un om de succes, gândește ca un om de succes), Act Like a Lady, Think Like a Man (Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat) și Straight Talk, No Chaser (Spune-mi direct, nu mă aburi).

A debutat în anii ‘80 ca actor de stand-up comedy, iar succesul de care s-a bucurat l-a transformat în scurt timp în unul dintre cei mai iubiți entertaineri ai Americii. A jucat în filme, a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri de televiziune din America, a scris cărți și în tot acest timp nu a uitat să returneze o parte din roadele succesului său comunității înființând împreună cu soția lui fundația Steve și Marjorie Harvey Foundation. De-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii printre care și prestigioasele NAACP Image Award și Emmy Award. Locuiește în Atlanta, Georgia, împreună cu soția și familia sa.
Comandă online Salt înainte! la 38,00 lei scrisă de Steve Harvey, tiparită la editura Act si Politon în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.