Disponibilitate:  în 30 zile

Preț:  59,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 512 pagini

ISBN: 9786069700426

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Roman strain

Descriere

Este printre cele mai lăudate și premiate cărți ale anului. The Washington Post a numit-o „una dintre cele mai vibrante, obsesive și captivante cărți din memoria recentă”. Amazon a inclus-o în Top 20 de cărți ale anului 2020. Descoperă povestea extraordinară a lui Addie LaRue, tânăra care face un pact cu diavolul pentru a trăi veșnic, însă este blestemată să fie uitată de toți cei pe care îi întâlnește!

O viață pe care nimeni nu și-o amintește. O poveste pe care nu o vei uita niciodată.

Franța, 1714: într-un moment de disperare, o tânără face un pact cu diavolul pentru a scăpa de o căsătorie nedorită și o viață ordinară. Addie LaRue își vinde sufletul în schimbul nemuririi, dar realizează prea târziu că prețul plătit este mai mare decât credea: este blestemată să fie uitată de toți cei pe care îi întâlnește.

Urmează o aventură extraordinară, de-a lungul secolelor și al continentelor, de-a lungul istoriei și al artei, pe măsură ce tânăra învață cum să trăiască o viață fără constrângeri, dar și fără conexiuni.

Aproape 300 de ani mai târziu, două cuvinte schimbă totul. Cele două cuvinte rostite de un tânăr într-o librărie ascunsă din New York sunt: „Îmi amintesc”.


Comandă online Viaţa invizibilă a lui Addie LaRue la 59,00 lei scrisă de V.E. Schwab, tiparită la editura Bookzone în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 30 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.