Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 168 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala

Descriere

Victoria s-a săturat de viața în corporație și de tot ce presupune aceasta: management rigid, colegi nepăsători, imposibilitatea de a-și pune în aplicare inițiativele profesionale. În momentul în care frustrarea atinge cel mai înalt nivel, iar Victoria simte cum epuizarea de la muncă îi răpește orice bucurie a vieții, se hotărăște să devină consilier de carieră și să ajute oamenii să-și schimbe obiceiurile proaste și gândirea. În același timp divorțează de soțul său. Singura ființă care îi rămâne mereu alături și pe care o iubește necondiționat este motanul său, Mango. Acesta este, de asemenea, cel mai bun consilier al său, „sfătuindu-se” cu el despre clienții săi și sărbătorind împreună succesele.

Dar noul job nu este deloc cum se aștepta. Nu își poate motiva clienții, așa că apelează la o metodă cel puțin ciudată de coaching: cu forța. Bazându-se pe manipulare, șantaj și chiar răpire, Victoria își atrage clienții în capcane neașteptate, îi obligă să își schimbe viața peste noapte și să ia deciziile pe care le tot amânau. Succesul său aparent este înșelător, iar greșelile pe care începe să le facă îi amenință cariera și... viața.

Ce lecții vei învăța din această poveste:

  • cum să avansezi profesional și să te descurci prin hățișurile corporatiste cu ajutorul cunoștințelor valoroase ale unei specialiste despre vorbitul în public, brandingul personal, motivație;
  • cum să gestionezi situații dificile des întâlnite în corporații;
  • ce înseamnă fenomenul de burnout și ce impact poate avea asupra vieții tale;
  • de ce este atât de important să ai un scop și o satisfacție mai departe de partea financiară;
  • cum să îți cunoști limitele în mediul profesional;
  • cum să râzi chiar și când viața pare nedreaptă și cum să privești realitatea dură și complexă în față.


Comandă online Cine nu e gata la 39,00 lei scrisă de Iulia Nani, tiparită la editura Bookzone în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.