Disponibilitate:  în stoc

Preț:  42,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 312 pagini

ISBN: 9786069707395

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihologie practica / aplicata

Descriere

În sânul fiecărei familii există relații privilegiate, conștiente sau inconștiente, pozitive sau negative. Putem fi legați îndeaproape de unul sau mai mulți membri ai clanului nostru prin diferite elemente: un prenume identic, o dată comună – naștere, concepție, deces, căsătorie, accident etc., o asemănare sau o aversiune. Toate ar trebui să facă obiectul unei investigații genealogice aprofundate, pentru că la nivelul lor pot fi clarificate numeroase istorii care se dovedesc, în general, terenul pe care apar bolile sau tulburările comportamentale.

Dr. Salomon Sellam ne familiarizează cu cele mai noi descoperiri privitoare la repararea transgenerațională inconștientă a unor drame, precum decesele nejustificate sau nejustificabile, inadmisibile și inacceptabile pentru familie, aducând în atenția terapeuților, dar și a cititorilor care doresc să își înțeleagă modul de funcționare psihologic și biologic, importanța pe care o are Sindromul Gisantului. Pornind de la studii clinice, el demonstrează omniprezența inconștientului personal, influențat din plin și dominat de inconștientul familial, care dictează ordine corpului și gândurilor noastre. Un individ se poate comporta ca și cum ar fi dublura unei persoane decedate din familia sa, acționând de parcă ar avea misiunea de a o înlocui. Explorarea dinamicii familiale de-a lungul mai multor generații dezvăluie originea majorității suferințelor și, ca prin minune, în timpul conștientizării aproape instantanee, simptomele își încep drumul către ameliorare.

Datorită acestor noi cercetări, ne putem elibera cu mai multă ușurință de evenimentele care ne provoacă un dezechilibru. Tot ce vom avea de făcut este să trăim în prezent, asumându-ne responsabilitatea în ceea ce privește propria viață.


Comandă online Sindromul gisantului : copilul de înlocuire la 42,00 lei scrisă de Cristina Livia Vasilescu , dr. Salomon Sellam, tiparită la editura Philobia în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.