Disponibilitate:  în stoc

Preț:  40,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 344 pagini

ISBN: 9786069707074

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala

Descriere

Seducători, rezervaţi sau efectiv tiranici, manipulatorii se folosesc de diverse manevre pentru a-şi atinge scopurile. Acţionând în mod subtil, aceşti apropiaţi – părinţi, parteneri, cunoştinţe, colegi – reuşesc să ne culpabilizeze, să ne devalorizeze şi să nască în noi îndoiala. Cine sunt manipulatorii? Cum reuşesc ei să ne ţină subjugaţi? Sunt conştienţi de felul în care se comportă? Victimele lor trebuie să-şi asume și ele o parte din responsabilitate? Care sunt mijloacele prin care ne putem proteja de aceşti terorişti afectivi?

Învață cum să recunoști sau să identifici manipulatorii și înțelege modul în care acționează ei: culpabilizarea altora, faptul că au două feţe, că nu își asumă niciodată responsabilitatea pentru ceea ce fac, învrăjbirea și devalorizarea celor din jur, autovictimizarea, schimbările bruște de atitudine, indiferența atroce față de nevoile altora.

Soluțiile prezentate în această carte ne ajută să fim mai asertivi, să ne gestionăm anxietatea și stresul, pentru ca, la final, să dispunem de libertatea de a ne alege faptele, gândurile și… viața.


Comandă online Manipulatorii sunt printre noi : cine ne manipulează şi cum ne putem proteja la 40,00 lei scrisă de Isabelle Nazare Aga , Renata Ungureanu , Isabelle Nazare-Aga, tiparită la editura Philobia în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.