Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  24,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 480 pagini

ISBN: 9786069739310

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Thriller

Descriere

Seria Pe urmele agentului B-39 urmărește aventurile spionului Radu Doinaș în Europa anilor tulburi ai celui de-al Doilea Război Mondial.

Cu cea de-a cincea carte din miniseria Pe urmele agentului B-39 se încheie și odiseea faimosului spion român desfășurată pe fundalul dramatic al celui de-al Doilea Război Mondial. B-39 ajunge în Portugalia pentru a facilita întâlnirea dintre reprezentantul disidenților din cadrul armatei germane și cunoscutul spion „doctor Ring“. De aici, cercul începe să se închidă. Întoarcerea armelor, la 23 August 1944, îl găsește în Viena, și, chiar în momentul în care toate legăturile cu România par să fi e rupte, pornește într-o nouă misiune în cadrul căreia îi spionează pe legionari. După ce încheie cu succes și această misiune, Doinaș pleacă la Budapesta, unde este arestat de nemți.
Veți afl a, citind până la capăt, care e soarta celebrului agent român pe care Haralamb Zincă îl ridică la statutul de martir al unei cauze istorice îmbrățișate de România târziu în cursul războiului, dar pe care eroul seriei a slujit-o încă de la început.


Comandă online Operaţiunea Soare la 24,99 lei scrisă de HARALAMB ZINCA, tiparită la editura Publisol în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.