Disponibilitate:  în stoc

Preț:  65,00 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 336 pagini

ISBN: 9786069505311

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Biografii / Memorialistica

Descriere

Această epică biografie neoficială a Ducelui și Ducesei de Sussex, Harry și Meghan, ne istorisește viața cuplului princiar începând cu primele întâlniri romantice și încheind cu perioada în care s-au decis să meargă pe calea libertății – la distanță de îndatoririle și constrângerile pe care le presupunea traiul la vârful Casei Regale.


Scrisă de doi jurnaliști cu acces privilegiat la Curte, cartea Drumul spre libertate reușește să pătrundă în intimitatea vieții Ducelui și Ducesei pentru a ne prezenta, dincolo de titlurile tabloide și de articolele din presă, o familie care încearcă să se bucure de căsnicie și să gestioneze cu demnitate problemele mai mici sau mai mari cu care se confruntă, implicându-se totodată și în nenumărate proiecte caritabile sau ecologiste.


Plin de mărturii ale apropiaților cuplului regal, volumul reușește rara performanță de a povesti odiseea unei Familii Regale moderne și tinere pe care, fără contribuția autorilor, n-am fi cunoscut-o decât din relatările rău-voitoare ale presei de scadal.

Povestea celor doi este un basm modern cu prinți și prințese, în care au fost folosite mereu „uneltele de tortură” ale acestei epoci, în care rețelele sociale și presa online te ridică și te coboară așa cum niciodată nu o va mai putea face presa tipărită. Elena Stoichiță Redactor-Șef OK! Magazine


Lectură obligatorie pentru orice admirator al Familiei Regale. BuzzFeed.com


Comandă online Drumul spre libertate : Harry & Meghan,odiseea unei familii regale moderne la 65,00 lei scrisă de Omid Scobie , Carolyn Durand, tiparită la editura Publisol în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.