Disponibilitate:  în stoc

Preț:  38,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2022

Nr. pagini: 168 pagini

ISBN: 9786067274868

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Examene si concursuri

Descriere

Culegerea ”Limba română pentru admiterea în colegiile militare” reprezintă o lucrare de profil pentru elevii interesați de admiterea în colegiile naționale militare. Oferind o bogată resursă de învățare la limba română, auxiliarul este realizat cu măiestrie pentru a contribui la pregătirea specifică a candidaților.

Cele 21 de teste propuse sunt însoțite de exerciții de antrenament, în conformitate cu noua programă de gimnaziu. De asemenea, ca element de noutate, autorii propun exerciții care se raportează la strategii de interpretare a unui text la prima vedere.

Culegerea are drept scop performanța. Acest auxiliar vine în sprijinul tuturor absolvenților aflați în pragul evaluării naționale, ca modalitate de pregătire și reactualizare a cunoștințelor.

AUTORI

Bianca Stanciu, Cristina Pretorian, Irina-Roxana Georgescu (coordonator), Iulian Negură, Teodora Dăncilă


Comandă online Limba şi literatura română pentru admiterea în colegiile militare la 38,00 lei scrisă de Irina-Roxana Georgescu , ... , Irina-Roxana Georgescu (coord.) , Teodora Dăncilă , Iulian Negură, tiparită la editura Sigma în anul 2022. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.