Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Liceu

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 144 pagini

ISBN: 9789735058043

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Metoda Tempo se adreseaza elevilor aflati in anul al IX-lea de studiu al limbii franceze. Ea este rodul unei experiente bogate de invatare si formare a Centrului de Lingvistica Aplicata din Besançon si din strainatate, imbinata cu experienta de predare a limbii franceze a renumitelor profesoare, autoare de manuale din Romania. Principiile care stau la baza metodei sunt: noutatea metodologica, accesibilitatea, rapiditatea achizitiilor, eficacitatea unei progresii realiste.
Noutatea partii didactice consta in invatarea prin sarcini de lucru organizate in functie de obiective. Diversitatea activitatilor motiveaza elevul pentru o participare sustinuta. Elemente de civilizatie sunt prezentate intr-o maniera atractiva, raspunzand dorintei elevilor de a fi in contact direct cu documente autentice (imagini, fotografii, texte).
Fiecare activitate este insotita intotdeauna de suportul necesar realizarii sale, astfel incat nimic, la prima vedere nou, nu este inabordabil. Se urmareste dobandirea cunostintelor intr-un interval de timp scurt si pe niveluri de invatare.
Metoda Tempo dezvolta competente care permit elevului sa comunice in orice situatie, cu accent pe urmatoarele aspecte: a face cunostinta, a informa si a se informa, a se exprima oral si in scris, urmarind notiunile esentiale ale comunicarii (timp, spatiu).


Comandă online Limba franceza L1. Manual pentru clasa a X-a scrisă de Angela Soare , Mariana Popa, tiparită la editura Humanitas Educational face parte din colecția Liceu. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba franceza L1. Manual pentru clasa a X-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.