Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 29,00 LEI
Autor(i): Rodica Segal
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1982
Nr. pagini: 295 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Știința și Tehnică
Analiza senzoriala- metoda de apreciere a calitatii produselor alimentare
Metodologia analizei senzoriale
Conditiile si tehnica analizei senzoriale
Rolul analizei senzoriale in stabilirea preferintelor consumatorilor.
Comandă online Analiza senzoriala a produselor alimentare la 29,00 lei scrisă de Rodica Segal, tiparită la editura Tehnica în anul 1982. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Analiza senzoriala a produselor alimentare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Metode de analiza economica si optimizare in cultura legumelor de sera
Ceres
Bujor Manescu, Nicolae Lagadin
151 pagini
An: 1974
Protectia muncii la lucrarile de sudare
Centrul de Documentare si Publicatii al Ministerului Muncii
Otto Schnabel
126 pagini
An: 1969
Electronica pentru automobile (Dimitriu)
Fides
Laurentiu Dimitriu
277 pagini
An: 2008
Apicultura
Alfa
Stefan Lazar
656 pagini
An: 2007
Album de mica mecanizare
Editura de Stat pentru Arhitectura si Constructii
Ministerul Constructiilor
410 pagini
An: 1954