Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 1982

Nr. pagini: 295 pagini

Tip copertă: tare

Categorii: Știința și Tehnică

Descriere

Analiza senzoriala- metoda de apreciere a calitatii produselor alimentare
Metodologia analizei senzoriale
Conditiile si tehnica analizei senzoriale
Rolul analizei senzoriale in stabilirea preferintelor consumatorilor.


Comandă online Analiza senzoriala a produselor alimentare la 29,00 lei scrisă de Rodica Segal, tiparită la editura Tehnica în anul 1982. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Analiza senzoriala a produselor alimentare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.