Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  22,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2005

Nr. pagini: 376 pagini

Categorii: Beletristică și critică

Cuprins

Cuprins: Barza, brazda, internet. Egografii e-mailate - Jurnal cu femei afgane - Cronica unei singuratati alese. Jurnal bloomingtonian

Descriere

Descriere:
Volumul reuneste notatiile de jurnal ale celor doi autori - Mircea Miclea aflat in Olanda, iar Mihaela Miroiu, in Marea Britanie, apoi peste Ocean. Un dialog purtat la distanta, prin posta electronica, in care reflectia asupra identitatii, deopotriva individuala si colectiva, nationala si internationala, "estica" si "vestica" este impinsa pina la profunzimi tulburatoare.
"Memorialistica si reflectia intelectuala se amesteca intr-o proza veritabila, de exceptionala calitate, minutios-descriptiva, seducator-narativa, curajos-confesiva, subtil-analitica si bogat-expresiva." (Ion Bogdan Lefter)


Comandă online R Estul si Vestul la 22,90 lei scrisă de Mihaela Miroiu , Mircea Miclea, tiparită la editura Polirom în anul 2005. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul R Estul si Vestul nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.