Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Philip Roth"

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 456 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734626908

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristică și critică, Literatura nord-americana, Literatura universala, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba engleza si note de Fraga Cusin O carte eveniment, „Complotul impotriva Americii este, probabil, cea mai buna si cea mai controversata carte a lui Roth.” (Washington Post) Philip Roth imagineaza un scenariu infricosator care ar fi schimbat complet istoria lumii in cea de-a doua jumatate a secolului XX. In 1940, faimosul aviator Charles A. Lindbergh il invinge in campania prezidentiala pe Franklin Delano Roosevelt cu o majoritate zdrobitoare de voturi. Evreii din America sint ingroziti: intr-un comunicat radiofonic, Lindbergh i-a acuzat ca au impins America intr-un razboi inutil cu Germania nazista. Odata ajuns presedinte, Lindbergh negociaza un acord cu Hitler, acceptind deschis politica virulent antisemita a acestuia. Pentru un milion de familii din Statele Unite, inclusiv cea a naratorului, cosmarul incepuse. „Acest roman este una dintre cele mai reusite creatii ale lui Roth – direct si accesibil, dar pastrindu-si rigoarea stilistica si subtilitatea analizei ratacirilor omenesti.” (Publishers Weekly) „In noul roman al lui Philip Roth, tara tuturor posibilitatilor se transforma intr-un tarim al terorii.” (Village Voice) „Acest splendid roman este, in acelasi timp, actual prin subiectul pe care il trateaza si etern prin morala.”(Booklist)


Comandă online Complotul împotriva Americii la 39,95 lei scrisă de Philip Roth, tiparită la editura Polirom face parte din colecția BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Philip Roth". Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.