Carti Anticariat

Comanda minima este de 10 lei, fara taxele de livrare (22 lei taxe livrare incluse).

Plata se face ramburs, la ridicarea coletului.


Livrarea se face prin Posta Romana (12 lei) sau Curier Rapid (12 lei). Pentru comenzile mai mari de 50 lei transportul in tara cu Posta Romana sau Curierul Rapid este gratuit. Plata se face ramburs, la primirea coletului.

Comenzile se livreaza in 24 h, timpul de livrare fiind intre 2-5 zile prin Posta Romana sau 1-3 zile prin intermediul Curierului Rapid. Comenzile livrate cu Posta Romana nu sosesc la adresa de destinatie. Dvs veti primi un aviz in baza caruia puteti ridica coletul de la oficiul postal de care apartine adresa indicata de Dvs. Daca in termen de 5 zile de la livrarea coletului nu primiti avizul postal, va rugam sa ne contactati sau sa va prezentati, cu buletinul la oficiul postal.

Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

In momentul finalizarii unei comenzi veti primi un e-mail de confirmare sau veti fi contactat telefonic. Daca nu sunteti contactat prin nici una din modalitatile de mai sus, sau intampinati dificultati in vederea finalizarii unei comenzi, puteti suna la 0351.405.223, Departamentul relatii cu Clientii.


AcasăAcasă

Coş  

produs (gol)

CONTACT

0351.405.223

Newsletter

Partener