Carti Anticariat

Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a, semestrul II

Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a, semestrul II

Autor: Octavian Stanasila , Rozica Stefan , Valeria Buduianu , Calina-Cristina Irimie

An publicare: 2014

Editura: Niculescu

Nr. Pagini: 168

Limba: romana

Starea cartii: excelenta

Mai multe detalii

OFERTA SPECIALA!
lei 4.95

Pret vechi: lei 9.90

(preţ redus cu 50 %)

Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STĂNĂŞILĂ

Lucrarea de faţă respectă programa şcolară în vigoare şi este un instrument util atât pentru elevi, cât şi pentru profesori. Fiecare capitol conţine noţiunile teoretice necesare înţelegerii materiei, iar exerciţiile şi problemele sunt structurate pe grade diferite de dificultate, de la simplu la complex, astfel încât să fie utile tuturor elevilor.

Exerciţiile şi problemele sunt variate, conţinând toată teoria aferentă şi utilă în procesul învăţării. La finalul fiecărui capitol sunt teste de verificare, gândite după acelaşi principiu. Testul 1 conţine cerinţe de nivel minim, testul 2 de nivel mediu, iar testul 3 de nivel ridicat. Testele pot fi folosite ca instrument de verificare a gradului de aprofundare a materiei la clasă. De asemenea, la sfârşitul semestrului sunt propuse modele de teză utile pentru pregătirea tezelor.

Rezolvările prezentate sunt detaliate, ajutând la autoverificarea fiecărui elev sau la învăţarea metodelor de rezolvare a exerciţiilor şi problemelor propuse şi, totodată, la aprofundarea materiei din programa clasei a VI-a.

Din aceeasi categorie: