DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  44,95 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 5 zile.

Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  44,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Ernest Hemingway"

Anul apariției: 2014

Nr. pagini: 568 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734643622

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristică și critică, Literatura nord-americana, Literatura universala, Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba engleza si note de Ionut Chiva Ernest Hemingway este laureat al Premiului Pulitzer (1953) si al Premiului Nobel pentru Literatura (1954). „Hemingway nu s-a ascuns niciodata intr-un turn de fildes. Stia prea bine ca substanta operei unui artist este artistul insusi, viata si trairile lui, si a reusit ceea ce putini scriitori din epoca lui sau dintotdeauna au izbutit sa faca: sa devina, ca om si in vazul lumii in mijlocul careia traia, imaginea vie a semnificatiei celei mai autentice si mai profunde a operei sale, iar acest lucru a continuat sa-l faca neabatut si cu cea mai deplina onestitate pina in momentul mortii.” (Tennessee Williams) „Hemingway a fost unul dintre cei mai straluciti, mai indrazneti si mai rigurosi stilisti din intreaga literatura universala, urmarind neclintit principalul scop al artei sale: acela de a surprinde insasi esenta umanitatii, asa cum apare ea in spectacolul tragicomic al vietii. Iar cei care l-au cunoscut pot depune marturie ca era la fel de bun ca om pe cit a fost ca scriitor.” (William Faulkner)


Comandă online Pentru cine bat clopotele la 44,95 lei, scrisă de Ernest Hemingway, tiparită la editura Polirom, face parte din colecția BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Ernest Hemingway" cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile.