Disponibilitate:  în stoc

Preț:  14,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Culegeri de matematica pentru clasele V-VIII

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 208 pagini

ISBN: 9786065890053

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Lucrarea de faţă a fost elaborată în conformitate cu programele şcolare actuale, cu scopul de a veni în sprijinul elevilor care au de susținut evaluarea națională la matematică.

Prin conceperea exerciţiilor şi problemelor este stimulată gândirea şi creativitatea elevului şi ajutată dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de observaţie al acestuia.

Lucrarea are o densitate mare de probleme şi exerciţii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme, grupate mai multe sub acelaşi enunţ. Lucrarea acoperă întrega materie a claselor 5, 6, 7, 8, fiind extrem de utilă în ceea ce privește recapitularea în vederea susținerii probei finale.

In prima parte a lucrării sunt prezentate enunţurile problemelor de algebră, grupate pe capitole, referindu-se la numere naturale, mulţimi, numere întregi, numere raţionale, numere reale, calcul algebric, funcții, ecuații, inecuații și sisteme de ecuații.

In a doua parte a lucrării sunt prezentate enunţurile problemelor de geometrie, grupate pe capitole, referindu-se la dreptă, unghi, congruența triunghiurilor, paralelism, perpendicularitate, proprietăți ale triunghiurilor, patrulatere, asemănarea triunghiurilor, relații metrice în triunghiul dreptunghic, cercul, relații între puncte, drepte și plane, proiecții ortogonale pe un plan, calcul de arii și volume.

In partea a treia a lucrării sunt prezentate 30 de teste tip evaluarea națională necesare elevului pentru a se acomoda cu stilul în care se va desfășura examenul.

Autorul


Comandă online Matematica - Evaluarea Nationala la 14,00 lei scrisă de Gheorghe Adalbert Schneider, tiparită la editura Hyperion face parte din colecția Culegeri de matematica pentru clasele V-VIII. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.