Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  9,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Examene

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 608 pagini

ISBN: 978-973-127-527-7

Categorii: Penal, Drept

Descriere


Lucrarea "Teste grila. Drept penal si procedura penala" cuprinde peste 1000 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generală şi specială) şi procedură penală, avându-se în vedere ultimele modificări ale legislaţiei penale şi procesual penale operate prin Legea nr. 202/2010 ("Mica reformă"). La conceperea grilelor au fost avute în vedere tematicile examenelor de admitere la INM, admitere în magistratură sau avocatură, precum şi a concursurilor de promovare a magistraţilor în funcţii de execuţie.

De asemenea, sunt ataşate în anexă toate subiectele tip grilă date de-a lungul timpului la examenele de admitere la INM, la examenul de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie, precum şi la concursul de admitere în magistratură organizat pentru candidaţii cu experienţă de 5 ani în profesiile juridice.


Comandă online Teste grila. Drept penal si procedura penala (Cu defect) la 9,90 lei scrisă de Mihail Udroiu, tiparită la editura Universul Juridic face parte din colecția Examene. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste grila. Drept penal si procedura penala (Cu defect) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.