Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  37,40 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Anchete

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 407 pagini

ISBN: 9786069304662

Categorii: Afaceri / Economie / Bani, Carte nefolosită, Finante - Banci

Descriere

Mulți dintre noi ne-am scărpinat în cap (ori mai degrabă ne-am smuls părul, ca să fim mai exacți) încercând să înțelegem cine, ce, unde, cum și când a declanșat marea cădere financiară în care ne aflăm. Răspunsurile au fost rare și explicațiile, înțesate cu termeni financiari abstracți, greu de înțeles.
Gillian Tett, jurnalistă la "Financial Times", are remarcabilul dar de a face și cel mai neexperimentat cititor să înțeleagă o întreagă serie de termeni economici complicați. "Aurul nebunilor" prezintă, într-un limbaj accesibil, manevrele banking-ului din umbră, prin care geniile ingineriei financiare din grupul JP Morgan au reușit să inventeze riscul fără riscuri, permițând pomparea unui capital enorm în economie, într-o încercare menită să aducă beneficii tuturor.
Totul s-a sfârșit când rivalii celor de la Morgan au combinat noile instrumente financiare cu nebunia creditelor ipotecare extrem de laxe, fără a lua în considerare posibilele efecte, lăsându-ne să ne zbatem în norul toxic al lăcomiei nestăvilite de legi.


Comandă online Aurul nebunilor. Mafia de la JP Morgan: din culisele elitei finantelor de pe Wall Street la 37,40 lei scrisă de Gillian Teth Dorina Oprea, tiparită la editura Philobia. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Aurul nebunilor. Mafia de la JP Morgan: din culisele elitei finantelor de pe Wall Street nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.