Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  60,45 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: STIINTELE EDUCATIEI -> Structuri, continuturi, tehnici

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 528 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734633869

Categorii: Metodica / Pedagogie, Învățamânt - Educație, Metodica si ghiduri pentru profesori, Invatamant / Educatie, Carte nefolosită

Descriere

Editia a III‑a, revazuta si adaugita Orice demers de integrare a persoanelor cu cerinte educative speciale trebuie sa porneasca de la schimbarea mentalitatilor – conditie esentiala pentru crearea unui cadru conceptual in asistenta acestor persoane si a unor servicii de evaluare si expertiza corespunzatoare. Volumul ofera atit o prezentare a institutiilor, metodelor si instrumentelor de interventie, cit si materiale cu caracter practic: fise, protocoale si grile dupa care se realizeaza evaluarea si expertiza copilului cu dizabilitati. La acestea se adauga un glosar de termeni frecvent utilizati in psihopedagogia speciala. In noua editie, au fost actualizate capitolele referitoare la cadrul conceptual, stadiul actual si tendintele privind reabilitarea, educatia si asistenta persoanelor cu cerinte speciale, psihodiagnoza copiilor cu cerinte speciale, incluziunea scolara, noile tehnologii informatice si educatia speciala, sistemele de comunicare alternativa si augmentativa si instrumentele de lucru. Noile atitudini fata de conditia sociala, materiala si umana a persoanelor cu dizabilitati sau aflate in dificultate sint astfel amplu reflectate.


Comandă online Sinteze de psihopedagogie specială. Ghid pentru concursuri și examene de obținere a gradelor didactice la 60,45 lei scrisă de Alois Ghergut, tiparită la editura Polirom face parte din colecția STIINTELE EDUCATIEI -> Structuri, continuturi, tehnici. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Sinteze de psihopedagogie specială. Ghid pentru concursuri și examene de obținere a gradelor didactice nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.