Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  80,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 375 pagini

ISBN: 9786069317433

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Psihiatrie

Descriere

Cartea d-lui Cristian MURESANU, prin tema abordata, are un profund caracter interdisciplinar. Pregatirea sa, dar mai ales indelungata sa experienta de jurnalist stiintific i-au permis această „incursiune” originala si foarte indrazneata in adancul fiintei umane, in complexitatea proceselor biologice care stau la baza vietii.

Autorul incearca sa explice rezultatele unor experimente personale apeland la notiuni fundamentale din diferite domenii: chimie, biologie, fizica, psihologie, fiziologie si medicina. Astfel, ceea ce Titu Maiorescu scria acum mai bine de un secol: „Intre adevărata stiintă si viata practica nu poate fi niciodata antagonism, ci trebuie sa fie, din contra, o continua inlesnire reciproca”, se potriveste foarte bine cu conceptele prezentate de domnul Muresanu în cartea sa. Acad. Prof. Dr. Octavian Popescu, Dir. Centrul de biologie


Comandă online Biotransformari sub influenta psihicului ( Editia a II-a, adaugita si revizuita). BIOALCHIMIA UMANA la 80,00 lei scrisă de Cristian Muresanu, tiparită la editura Ecou Transilvan în anul 2012. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.