Disponibilitate:  în stoc

Preț:  19,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 176 pagini

ISBN: 9786065890794

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Matematica si explorarea mediului - exercitii si probleme pentru clasa 2

Lucrarea de faţă a fost elaborată în conformitate cu programa şcolară actuală, cu scopul de a veni în sprijinul elevilor de clasa a – II - a, părinţilor care doresc să-şi ajute copiii, precum şi învăţătorilor.

Prin conceperea exerciţiilor şi problemelor este stimulată gândirea şi creativitatea elevului şi ajutată dezvoltarea imaginaţiei şi a spiritului de observaţie al acestuia.

Lucrarea are o densitate mare de probleme şi exerciţii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme, grupate mai multe sub acelaşi enunţ. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cât mai completă a capitolelor tratate, dându-se posibilitatea elevului, ca prin repetiţie şi evaluare să aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.

In prima parte a lucrării sunt prezentate enunţurile problemelor, grupate în 9 capitole, referindu-se printre altele la numere naturale de la 0 la 100, numere naturale de la 100 la 1000, adunarea şi scăderea numerelor naturale în concentrul 0-1000 fără trecere peste ordin, la elemente intuitive de geometrie, la unităţi de măsură.

In partea a doua a lucrării sunt date rezolvări ale exerciţiilor şi problemelor mai dificile.

Fiecare capitol abordat se încheie cu câteva teste de evaluare, care ajută elevul să aprofundeze cunoştinţele însuşite, să-şi dezvolte imaginaţia, gândirea şi creativitatea, şi ajută învăţătorul să stabilească gradul de însuşire de către elev a cunoştinţelor din acel capitol.

Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adresează şi elevilor care se pregătesc pentru concursurile de matematică, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utilă pentru cercurile de elevi.

autor:
Gheorghe-Adalbert Schneider
168 pag, format a5


Comandă online Matematica si explorarea mediului. Exercitii si probleme pentru clasa a II-a la 19,95 lei scrisă de Gheorghe Adalbert Schneider, tiparită la editura Hyperion în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.