Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  38,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9786067792225

Descriere

Romanul împăratul muştelor, devenit un clasic al secolului XX, continuă să aibă un ecou rareori întâlnit în istoria literaturii. Transpunerea cinematografică a romanului, din 1963, aparţine regizorului Peter Brook.

Un grup de copii scapă cu viaţă din catastrofa prăbuşirii unui avion şi încearcă să supravieţuiască pe o insulă pustie din mijlocul Pacificului. însă ceea ce ar putea fi aventura vieţii lor, o nouă robinsoniadă departe de adulţi şi de regulile acestora, se transformă într-un coşmar ucigător de vise: ura ia locul inocenţei şi crima se înstăpâneşte peste o lume care-şi rătăceste busola. O parabolă de o forţă incredibilă care ne oferă un răspuns deopotrivă crud şi realist la întrbarea: este libertatea absolută calea spre paradis?


Comandă online Imparatul mustelor la 38,50 lei scrisă de William Golding , Constantin Popescu, tiparită la editura Humanitas Fiction în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Imparatul mustelor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.