Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  54,89 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 528 pagini

ISBN: 9786068754567

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Roman strain

Descriere

A patra carte scrisă de Penelope Douglas și ultima din seria ,,Intimidare” cuprinde doua nuvele: Regăsire și Aproape niciodată. În Regăsire, Tatum Brandt are, în sfârșit, tot ce-și dorește. Este cu adevărat liberă să decidă totul asupra vieții ei. Cât au fost în liceu, Jared Trent a dat ordinele. El hotăra dacă ea trebuie să fie bucuroasă sau tristă, înfricoșată sau liberă. Era stăpân pe inima ei. Dar acum, este ea cu adevărat împlinită?
Pentru că, în urmă cu doi ani, atunci când Jared a păsărit orașul, inima ei a încetat să bată, și nu exista decât un singur mod în care să se simtă din nou vie: la cursele de vineri seara, cu mașina pe pistă.
În Aproape niciodată, facem cunoștință cu următoarea generație a familiei de pe Fall Away Lane…
Quinn, mezina familiei Caruthers, are parte de dragostea superprotectoare a tatălui ei, Jason, și a celor trei frați mai mari, Jared, Madoc și Jaxon.
Aflată sub permanenta lor supraveghere, descoperă că-i e aproape imposibil să-și desfacă aripile sau chiar să iasă cu un băiat. Iar când un prieten din copilărie, Lucas Morrow, cu câțiva ani mai mare, pune stăpânire pe inima ei, știe că va trebui să-i înfrunte pe toți. O relație cu un tânăr ca el — experimentat, sofisticat și important — i-ar fi ca și interzisă. Numai că Lucas a plecat din oraș cu ani în urmă și nu dă semne că s-ar întoarce.


Comandă online Flacara dintre noi la 54,89 lei scrisă de Penelope Douglas, tiparită la editura Epica în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Flacara dintre noi nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.