Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,60 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 192 pagini

ISBN: 9786068560717

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihanaliza

Descriere

Conceptul de „fantomă“, aşa cum este el definit în psihanaliza transgenerațională, reprezintă o structură psihică și emoțională parazită, ce provine de la unul sau mai mulți strămoși și care este purtată și replicată în mod inconștient de un descendent. Este urma lăsată în inconștientul acestuia de secretul de nemărturisit al unuia sau al mai multor înaintași, care se manifestă prin vorbe sau acte bizare, prin fobii și obsesii, ca și cum persoana respectivă ar fi bântuită de ceva ce aparține generațiilor anterioare.

Reunind psihanaliza şi psihogenealogia, Bruno Clavier ne invită să descoperim fascinanta lume a „fantomelor familiale“, cea în care tot ce nu este spus, exprimat sau rostit se repetă la nesfârşit... Vom învăța, așadar, cum să ne rezolv ă m problemele ce par de nerezolvat prin identificarea şi eliminarea din propria existenţă a tuturor acestor fantome transmise în mod inconştient de la o generaţie la alta.

Despre autor

Bruno Clavier este un cunoscut psiholog clinician francez, specializat în psihanaliză transgeneraţională. Este membru al mai multor grupuri de cercetare şi de formare în psihanaliză şi formator în această disciplină, ţinând cursuri în Franţa, Belgia, Turcia şi Canada. Activează în cadrul Asociaţiei Jardin d’idées, înfiinţată de Didier Dumas şi Danièle Flaumenbaum.


Comandă online Fantomele din familie. Psihanaliza transgenerationala la 39,60 lei scrisă de Bruno Clavier, tiparită la editura Philobia în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.