Disponibilitate:  în stoc

Preț:  74,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 400 pagini

ISBN: 9789735062248

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Basme

Descriere

Redescoperiţi una dintre cărţile care au încântat copilăria a generaţii de cititori şi bucuraţi-vă de minunatele ilustraţii ale Liviei Rusz, datorită cărora prind viaţă Muc cel mic, Califul Barză, piticul Nas-Lung şi încă multe alte personaje îndrăgite!

Povestitor în marea tradiţie europeană a Fraţilor Grimm, neîntrecutul Wilhelm Hauff a plăsmuit o lume încărcată de magie şi miraculos şi a populat-o cu pitici de tot hazul, prinţi cutezători, vrăjitoare urâcioase, păsări fermecate, negustori iscusiţi şi palate minunate. Dar nu s-a mulţumit cu atât: şi-a înmuiat pana în cerneala celor O mie şi una de nopţi şi a zugrăvit caravane strălucite, califi înţelepţi şi cadâne încântătoare. Iar tărâmul astfel născocit, pe care îl veţi găsi adăpostit între copertele acestei cărţi, întrece în fascinaţie toate tărâmurile născocite vreodată de un povestitor: e un loc unde graniţa dintre bine şi rău e mai anevoie de dibuit, luptele dintre cei buni şi cei răi nu se dau numai cu spada, iar eroii trebuie să se bizuie şi pe înţelepciune, nu doar pe vrăji, ca să iasă din încurcături.


Comandă online Basme la 74,00 lei scrisă de Wilhelm Hauff, tiparită la editura Humanitas în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.