Disponibilitate:  în stoc

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Carti Practice

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 480 pagini

ISBN: 9789734725489

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia comunicarii, Diverse, Self Help

Descriere

Apărută pentru prima oară în 1995, Dacă vrei să găsești fericirea a cunoscut numeroase tiraje și ediții noi, demonstrând că există foarte mulți oameni care își doresc să se dezvolte pe plan personal. Între timp s-a transformat într-un manual interesant atât pentru profesioniști, cât și pentru cercul larg de cititori preocupați de aceste probleme. Pentru că, așa cum spune autorul, „o emoție schimbă nu numai înfățișarea exterioară a omului, ci și activitatea organelor interne, procesele de schimb, starea sistemului nervos… Când ne hrănim rațional, consumăm anumite cantități de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine ș.a.m.d. Dar ce trebuie să facem pentru o hrană emoțională rațională? Pentru existența noastră fericită?”

Mihail Litvak (n. 1938) este medic psihiatru, psiholog și psihoterapeut. În ultimii 25 de ani cărțile lui s-au bucurat de un succes deosebit în Rusia, au fost traduse în numeroase țări și au ajuns să constituie cele mai bune îndrumare psihologice pentru persoane din toate categoriile sociale.


Comandă online Dacă vrei să găseşti fericirea! Manual de psihologia şi psihoterapia comunicării la 45,00 lei scrisă de Mihail Litvak , LITVAK Mihail, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția Carti Practice. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.