Disponibilitate:  în stoc

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 68 pagini

ISBN: 9786067273182

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Caietul elevului de Biologie, clasa a VI-a, Semestrul I vizează explorarea de către elevi a sistemelor biologice, a proceselor și a fenomenelor, comunicarea adecvată și rezolvarea unor situații-problemă din lumea vie, pe baza gândirii logice și a creativității.

Auxiliarul conţine 29 de lecţii cu exerciţii, planşe, diagrame, create pentru a testa capacitatea elevilor de a aplica noţiunile ştiinţifice acumulate de-a lungul semestrului I în contexte noi, adaptate nivelului lor de interes.

Toate lecțiile urmăresc o structură clară, delimitată în subsecţiuni:

În prima parte a lecţiei, elevii îşi reamintesc definiţii, îşi consolidează noţiunile de bază învăţate, completând spaţiile libere ale enunţurilor.

Investighez, observ, rezolv, aplic – sunt aplicate cunoștințele acumulate în contexte noi, prin completarea de scheme, tabele, diagrame;

Am înţeles – elevii aprofundează câteva noțiuni nou întâlnite pe parcursul lecției, aplicându-le în contexte cât mai apropiate de viaţa lor cotidiană;

Ştiu să rezolv – propune exerciţii cu un grad de dificultate sporit; elevii fac experimente şi interpretează rezultatele acestora, trag propriile concluzii.

La finalul caietului, sunt propuse fișe cu exerciţii recapitulative care permit evaluarea noţiunilor însuşite de elevi, precum şi a capacităţii acestora de comparaţie şi de sinteză a informaţiilor.

În concluzie, auxiliarul propune un demers didactic care susține construcția conștientă, participativă a învățării, un parcurs didactic ponderat și flexibil, care face posibilă intregrarea cunoştințelor însuşite în experienţa de viaţă a elevilor.


Comandă online Caietul elevului. Biologie, clasa a VI-a, Semestrul I la 25,00 lei scrisă de Elena Crocnan, tiparită la editura Sigma în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.