Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  86,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 488 pagini

ISBN: 9786068892399

Categorii: Drept, Carte nefolosită, Drept procesual civil

Descriere

Atenție, rigoare, corectitudine, exactitate. Sunt proprietăți care, printre altele, definesc mintea oricărui judecător, avocat, procuror. Dacă vă gândiți să urmați una sau alta dintre aceste cariere juridice, de ce să nu începeți antrenamentul minții de astăzi? Această lucrare cuprinde tot ce vă trebuie pentru exercițiul necesar admiterii la INM sau în avocatură, dar care vă va servi de-a lungul întregii cariere. A fost elaborată de practicieni valoroși ai dreptului, unii dintre ei formatori la INM sau INPPA sau care au contribuit la elaborarea proiectelor de legi privind codurile. Alături de ei, juriști de excepție și-au adus experiența și cunoștințele în calitate de coordonatori.

Lucrarea reunește aproape 1600 de grile și a devenit în ultimii 5 ani instrumentul preferat de lucru pentru mulți dintre studenții și absolvenții facultăților de drept din țară. Acest rezultat se datorează, pe de o parte, (i) succesului obținut la examene, iar, pe de altă parte, (ii) caracterului adecvat de dificultate a grilelor, structurate pe tematica de examen, pe care autorii și coordonatorii l-au conceput deliberat pentru a spori gradul de eficiență a exercițiului. Această ediție, pe lângă actualizarea grilelor prin raportare la ultimele modificări legislative (Legea nr. 310/2018), conține și un capitol recapitulativ dezvoltat pentru fiecare disciplină, care este menit să asigure acuratețe propriei autoevaluări.

Pe măsură ce veți exersa, eventualele goluri de cunoștințe, erori de înțelegere sau atenție vor fi eliminate, iar limbajul dreptului va deveni accesibil, prietenos, cunoscut. În acest fel, orice examen încetează a fi o provocare și poate deveni o simplă confirmare.


Comandă online Teste grila. Drept civil. Drept procesual civil la 86,90 lei scrisă de Mihaela Tabarca , Rodica Constantinovici, tiparită la editura Solomon în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste grila. Drept civil. Drept procesual civil nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.