Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 544 pagini

ISBN: 9786068965048

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Thriller

Descriere

Calmul unei dimineți obișnuite în Washington este distrus atunci când un grup de teroriști descinde la Casa Albă, ucigând zeci de civili nevinovați și luând aproape o sută de ostatici.

US Secret Service reușește să îl evacueze pe președinte și să îl ducă la adăpost, într-unul dintre buncărele Casei Albe - în timp ce oficialii rămași încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru a negocia cu teroriștii.

Mitch Rapp, cel mai bun ofițer operativ al CIA, specializat în operațiuni de contraterorism, reușește să intre în sediul puterii executive a Statelor Unite printr-un tunel secret, cu scopul de a salva ostaticii înainte ca teroriștii să ajungă la președinte.

Însă un alt adversar - o persoană din elita Washingtonului - este hotărâtă să facă tot ce îi stă în puteri pentru a împiedica misiunea de salvare.

Trebuie să o spunem din nou: Flynn se pricepe. Înțelege cum funcționează lumea și își construiește personajele cu un realism consecvent și coerent... Să-l citești pe Flynn este ca și cum ai deschide larg o fereastră și ai lua o gură de aer proaspăt și rece, care te revigorează și îți limpezește mintea.”, BookReporter.com.

Intrigă fără egal... Flynn reușește un amestec condimentat de terorism brutal, comandouri eroice și agenți secreți care țin confruntarea la foc mic până în momentul finalului”, Publishers Weekly.

Romanele sale explozive, avându-l ca protagonist pe Mitch Rapp, sunt „fantastice” (Glenn Beck)... „pur și simplu fabuloase” (Rush Limbaugh)... „complexe, înfricoșătoare, formidabile”, The Plain Dealer, Cleveland.


Comandă online Transfer de putere la 49,99 lei scrisă de Cristina Barbu , Vince Flynn, tiparită la editura Preda Publishing în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.