Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  138,60 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 922 pagini

ISBN: 9789737773401

Categorii: Sociologie, Carte nefolosită

Descriere

Coordonator: Dumitru Otovescu;

Coautori: Immanuel Wallerstein, Raymond Boudon, Daniel Chirot, Albert Ogien, Michael Hechter, Cătălin Zamfir, Ioan Drăgan, Ilie Bădescu, Maria Voinea ş.a.

Info

Lucrarea „Tratat de sociologie generală” oferă o imagine complexă asupra științei sociologiei, evidențiind specificul cunoașterii și metodologiei sociologice, fundamentele tematice și ramurile sale de studiu (sociologia politicii, culturii, comunicării, urbană, familiei și muncii).

Recenzie

Tratatul reunește contribuția unor autori consacrați din domeniu, reprezentanți de marcă a patru școli de gândire: americană, canadiană, franceză și românească. Acesta se adresează în egală măsură studenților, masteranzilor și doctoranzilor din domeniul științelor sociale, specialiștilor și cadrelor didactice, fiind, totodată, un foarte bun ghid pentru orice cititor care vrea să afle mai multe despre sociologie și să se inițieze în studiul sociologic.


Comandă online Tratat de sociologie generala la 138,60 lei scrisă de Dumitru Otovescu, tiparită la editura Beladi în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tratat de sociologie generala nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.