Disponibilitate:  în 15 zile

Preț:  73,10 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 578 pagini

ISBN: 9786065052925

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Economie, Carte nefolosită, Teorie economica generala

Descriere

Aceasta lucrare se adreseaza studentilor de la cursurile de Masterat in diferite specializari economice, care au in programa curriculara Macroeconomia si care au parcurs in pregatirea de licenta cursul de fundamente ale macroeconomiei.

Cartea este utila doctoranzilor in economie, cercetatorilor, specialistilor in alte stiinte si profesii care sunt interesati de aprofundarea corelatiilor cantitative din economie, de echilibrele si dezechilibrele macroeconomice, de dinamica deficitelor bugetare, a cresterii economice, a managementului ratei de schimb, a solvabilitatii publice, a stabilitatii macroeconomice, precum si a politicilor guvernamentale si monetare si consistentei acestora.

Demersul metodologic se fundamenteaza pe comportamentele microeconomice generatoare a functiilor agregate de comportament la nivel macroeconomic si pe principiile abordarii sistemice privind economia ca sistem dinamic complex prin structura si evolutie, supusa fiind la perturbari aleatoare si comportamente neprevazute, ce intra in sfera de studiu a noilor teorii: dinamica neliniara (aparitia bifurcatiilor, a atractorilor stranii si a haosului – in forma incipienta sau dezvoltata) si de dinamica economica fractala.


Comandă online Macroeconomie avansata la 73,10 lei scrisă de Gheorghe Oprescu, tiparită la editura Editura ASE în anul 2010. Cartea poate fi livrată în circa 15 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.