Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  68,25 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  68,25 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 310 pagini

ISBN: 9786068972312

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura romaneasca

Descriere

Romanul "Cavalerii lui DUMNEZEU", poate fi asemuit romanelor lui Dan BROWN, care îmbină ficțiunea cu dezvăluirea misterelor.

Datele istorice conținute în arhivele secrete ale mănăstirilor din Moldovlahia, au fost ingenios combinate cu intuiția autorului care, ne sugerează existența unei conspirații milenare ce-și propunea ștergerea de pe harta continentului european, a Daciei.

De ce această înverșunare a marilor imperii și a Bisericii Catolice de a sfârteca bucată cu bucată trupul regatului dacic? Răspunsul ne este oferit de autor care, pe parcursul a peste 300 de pagini, ne introduce treptat în atmosfera plină de emoție și suspans, a confruntărilor mai puțin vizibile dintre Păzitorii și Păstrătorii secretelor ortodoxismului.

Romanul este interesant nu numai ca o lectură plăcută și incitantă, dar și ca mesaj adresat românilor la unitate națională, coeziune socială, omenie, milostenie, pentru a putea rezista provocărilor și amenințărilor interne și externe ce se vor multiplica la adresa ROMÂNIEI, în perioada premergătoare.

Gl. bg. (r) Gheorghe DRAGOMIR Președintele Centrului de Etică și Strategii

„Cavalerii lui Dumnezeu„ - un roman incitant, o incursiune în istorie, un argummentum cu date precise în ceea ce privește existența noastră multimilenară în aceste teritorii. Documente inedite și frânturi de informații după interdicțiile asupra cuvântului de DAC şi DACIA impuse de APUS timp de 1690 de ani.

Interdicții ridicate de curând ca urmare a vizitei Papei IOAN Paul al 2-lea și continuate ca politică de Papa Francisc, în Grădina Maicii Domnului - România.

Prof. dr. Liviu Pandele

Silviu Radu este combinația strălucită între lan Fleming și Dan Brown.

Dr. Popescu Radu


Scriitorul Silviu Radu nu se ascunde într-un turn de fildeș, este corect, drept și sincer. Vocea lui se distinge prin obiectivitate. Îndrăzneț, temerar, surprinde în noul său roman, „Cavalerii lui Dumnezeu", puțin din spectacolul unei vieți pe care nu ți-ai imaginat-o niciodată și îți dezvăluie, trăgând de colțurile cortinei, o altfel de istorie, alta decât cea despre care ai primit mai mult sau mai puțin informații în anii de scoală.

„Cavalerii lui Dumnezeu" este un roman bine gradat, construit cu rigoare, cu personaje pe care nu le uiți în clipa în care ai terminat de citit. Cu greu te poți desprinde de paginile lui. Cu lecția bine înțeleasă, însă, cumva, adânc înlăuntrul tău, aștepţi o nouă intrigă, un nou pas, o nouă carte. Când reușești asta, ca scriitor, poți spune că ai câștigat războiul, nu doar o bătălie.

Silviu Radu știe să privească lucrurile pragmatic, fără să-și piardă simțul umorului.

Stilul lui este caracterizat de paragrafe cărora li se dă răgaz să respire, oferind cititorului șansa unei lecturi plăcute. Se oprește atunci când simte că devine previzibil, ceea ce este o mare calitate. Observarea atentă a vieții îl așază într-un alt plan, departe de mulțime și cred cu tărie că îi convine așa.

Silviu Radu face parte din categoria scriitorilor gata oricând să te informeze despre ceva ce nu știai mai înainte, să te lumineze în stil personal asupra unor idei la care nu te-ai gândit până în clipa în care l-ai cunoscut. Are spontaneitate și spirit de observație, curajul de a spune oricând și oriunde, fără menajamente, lucrurilor pe nume într-o vreme în care acest lucru nu se mai întâmplă.

Elena Loreta Popa Scriitor, jurnalist Specialist PR Muzeul National al Literaturii Române


Comandă online Cavalerii lui Dumnezeu la 68,25 lei scrisă de Silviu Radu, tiparită la editura Editura Proilavia în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.