Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  59,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 550 pagini

ISBN: 9786069135389

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită

Descriere

Supranatural: cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite / Becoming Supernatural: How Common People Are Doing the Uncommon de Dr. Joe Dispenza este cartea care te va convinge cu argumente științifice solide că oamenii obișnuiți pot face lucruri neobișnuite cu condiția să depășească credințele limitative cu care au crescut.

Maestrul în arte marțiale chinez Li Ching-Yuen a trăit 256 de ani, din 1677 până în 1933, depășind orice imaginație în privința a ceea ce am crezut noi că poate însemna viața. Știința deține dovezi despre vindecarea spontană a nenumărate boli, documentată de Institutul de Științe Noetice (IONS) prin intermediul a 3.500 de referințe din peste 800 de reviste publicate în 20 de limbi. Legendarul yoghin Milarepa a sfidat în urmă cu 800 de ani legile fizicii doar pentru a-și demonstra lui însuși și discipolilor săi că suntem captivi ai propriei noastre vieți numai din cauza convingerilor noastre limitative. El a demonstrat atunci că putem face ceea ce credințele tradiționale spuneau că era imposibil. În aceste condiții, nu ar fi normal și firesc să reconsiderăm tot ceea ce am crezut până acum despre imposibil?

Dr. Joe Dispenza face acest lucru în cartea de față, pornind de la premisa că acceptarea potențialului uman extins constituie o tendință dominantă în zilele noastre, iar întrebarea „Ce este posibil în viață?” a devenit „Cum să facem asta? „Supranatural. Cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite” reprezintă un răspuns complex la întrebarea: Cum putem să ne punem în practică extraordinarul potențial pe care îl avem în viața de zi cu zi?


Comandă online Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite la 59,00 lei scrisă de Joe Dispenza, tiparită la editura Editura Act si Politon în anul 2020. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Supranatural. Cum pot oamenii obisnuiti sa faca lucruri neobisnuite nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.