Disponibilitate:  Ã®n stoc

PreÈ›:  141,08 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 700 pagini

ISBN: 9786063902468

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Drept, Carte nefolosită, Penal

Descriere

La mai bine de trei ani de la apariția volumului I, vede lumina tiparului și volumul II al lucrarii Drept penal. Partea generala. Rabdarea cititorilor este rasplatita cu o lucrare analitica, ce aduce in discuție numeroase probleme controversate și ofera soluții argumentate pentru acestea. De asemenea, s-a menținut și de aceasta data un echilibru intre prezentarea pe baze comparatiste a instituțiilor abordate și analiza doctrinei și jurisprudenței naționale.

Urmand programa disciplinei Drept penal, partea generala de la Facultatea de Drept a Universitații Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, volumul II supune analizei: unitatea și pluralitatea de infracțiuni, autoratul și participația, pedepsele aplicabile persoanei fizice, individualizarea judiciara a acestor pedepse, precum și individualizarea judiciara a executarii pedepsei. Ultimele șase capitole din programa iși vor gasi locul intr-un al treilea volum, ce va fi publicat in viitorul apropiat.

Chiar daca lucrarea de fața se adreseaza in primul rand studenților, lectura acesteia ofera, deopotriva, provocari și soluții tuturor celor interesați de dreptul penal, fie ca este vorba despre cei care se pregatesc pentru examenele de admitere in profesiile juridice sau de practicienii dreptului.


Comandă online Drept penal. Partea generala. Volumul II la 141,08 lei scrisă de Florin Streteanu , Daniel Nitu, tiparită la editura Editura Universul Juridic în anul 2018. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.