Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 424 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734662296

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura clasica, Literatura universala

Descriere

Într-o nouă traducere, de Mihaela Ghiţă

Romanul Blîndeţea nopţii a fost ecranizat în 1985, cu Peter Strauss şi Mary Steenburgen în rolurile principale, în regia lui Robert Knights.

Dick Diver, un psihiatru cu perspective strălucite, se îndrăgosteşte de Nicole, tînăra pacientă pe care o tratează la o clinică din apropiere de Zürich şi cu care, uitînd de carieră, se căsătoreşte. Averea lui Nicole îi ajută să ducă o viaţă confortabilă pe Riviera franceză, înconjuraţi de un cerc select de muzicieni, actori şi scriitori, dînd petreceri elegante sau colindînd restaurantele şi marile magazine de modă. Cînd în scenă îşi face apariţia şi Rosemary, o tînără actriţă îndrăgostită de Dick, dar şi prietenă cu Nicole, viaţa tumultuoasă a cuplului Diver capătă nuanţe nebănuite.


Comandă online Blândeţea nopţii (ediție de buzunar, traducere nouă) la 39,95 lei scrisă de Francis Scott Fitzgerald , F. Scott Fitzgerald, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Top 10+. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.