Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  36,29 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  36,29 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: HEXAGON -> Sanatate, dietetica

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 224 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734675203

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Sport

Descriere

Traducere de Cezar Petrilă

Construită după modelul celor două volume Anatomie pentru mişcare (Introducere în analiza tehnicilor corporale şi Exerciţii de bază) şi făcînd de altfel numeroase referiri la acestea, cea mai recentă carte a lui Blandine Calais-Germain pune în legătură directă anatomia cu exerciţiile şi practicile yoga. Sînt analizate în detaliu diferitele posturi şi pregătirile specifice pentru fiecare dintre ele în relaţie cu muşchii şi activitatea lor mecanică şi neurofiziologică, de multe ori acest lucru reuşind să ajute la învăţarea tehnicilor yoga sau chiar să reînnoiască modul în care sînt practicate. Explicaţiile de care este însoţit volumul sînt clare, iar planşele pe care le conţine ilustrează într-un mod atractiv şi uşor de înţeles informaţiile prezentate, fapt ce face din Anatomie pentru yoga un ghid eficient pentru cei aflaţi în căutarea unui stil de viaţă sănătos.

Cîteva noţiuni preliminare despre muşchi • Forţa muşchilor şi posturile • Destinderea muşchilor şi posturile • Lungimea muşchilor şi posturile • Lungime şi forţă în anumite posturi • Coordonarea muşchilor în cadrul posturilor


Comandă online Anatomie pentru yoga la 36,29 lei scrisă de Blandine Calais-Germain, tiparită la editura Polirom face parte din colecția HEXAGON -> Sanatate, dietetica. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.