Disponibilitate:  în stoc

Preț:  12,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Manual - Limba și literatura română clasa a III-a, Semestrul al II-lea (conține CD cu manualul în format digital) - Aprobat prin Ordinul ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 3054/ 12.01.2016

Este structurat pe 5 unități de învățare, cu tematici din sfera de interes a copiilor, promovând valori și atitudini pozitive. Conținuturile propuse sunt abordate gradual și logic, accentele formative fiind orientate către valorizarea intereselor elevilor din perspectiva exprimării de idei, de opinii și de emoții, pe tematici relevante pentru experiențele proprii.

Prin intermediul aplicațiilor din manual sunt încurajate comunicarea eficientă și socializarea. Elementele multimedia din manualul digital se remarcă prin diversitate, ele fiind realizate în concordanță cu particularitățile nivelului de vârstă, contribuind la creșterea valorii didactice.


Comandă online Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a III-a, semestrul al II-lea (contine CD) la 12,00 lei scrisă de Mihaela Crivac , Adina Grigore , Claudia Negritoiu , Augustina Anghel , Nicoleta-Sonia Ionica , Cristina Ipate-Toma, tiparită la editura Ars Libri în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.