Disponibilitate:  în stoc

Preț:  74,80 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 440 pagini

ISBN: 9786069770610

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Afaceri, Economie

Descriere

Oare de ce o fi Red Bull atât de popular, dacă nimănui – dar chiar nimănui! – nu-i place gustul? Oamenii sunt, într-un cuvânt, iraționali; își bazează deciziile pe niște semnale subtile (doza aia mică și albastră) și totodată pe calități mai obiective (aromă, preț, calitate). Lumea din jurul nostru este însă deopotrivă complicată și plină de aleatoriu. Asta înseamnă că succesul nu poate fi prezis stând cu nasul într-un raport contabil oarecare. Ca să atingem un filon de aur, trebuie să stăpânim arta enigmatică și strania știință a plăsmuirii unor idei irezistibile: alchimia.

Rezultatul a treizeci de ani de experiență practică în miezul celui mai amplu experiment conceput vreodată în ce privește comportamentul uman – mereu surprinzătorul capitalism consumerist – Alchimie, volumul revoluționar scris de Rory Sutherland, o legendă în lumea publicității, ale cărui conferințe TED au peste șapte milioane de vizionări, descifrează tainele comportamentului uman, împletind rezultate de ultimă oră ale cercetărilor științifice cu stilul unui povestitor savuros, cu înțelegerea rafinată a unor subtilități psihologice și cu studii de caz practice adunate de-a lungul unei cariere impresionante în proximitatea unor clienți cum sunt AmEx, Microsoft și alții.


RORY SUTHERLAND este vicepreședinte al Ogilvy. Corespondent al The Spectator, este și fostul președinte al Institute of Practitioners in Advertising. Conferințele sale de la TED au înregistrat peste 6,5 milioane de vizionări.


Comandă online Alchimie. Arta enigmatica si strania stiinta a magiei in branduri, afaceri si in viata la 74,80 lei scrisă de Rory Sutherland , Stefania Miclea, tiparită la editura Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania ASCR în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.