Disponibilitate:  în stoc

Preț:  51,70 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Autorii lucrării, cercetători şi practicieni de renume în domeniu, oferă părinţilor un pachet structurat de metode validate ştiinţific pentru prevenirea şi remedierea problemelor de anxietate la copii şi adolescenţi.

Inspirate din tehnicile de psihoterapie cognitiv-comportamentală, aceste metode sunt prezentate într-un stil accesibil şi cititorilor care nu au cunoştinţe aprofundate în domeniu. Volumul oferă reţete multiple, de la simpla comparaţie cu temerile altor copii de aceeaşi vârstă, până la evaluarea detaliată a modului în care anxietatea interferează cu viaţa de zi cu zi.

Cartea propune şi descrie o serie de remedii şi instrumente de lucru utile în prevenirea şi controlul problemelor de anxietate ale copiilor, dar invită şi la o reflecţie activă asupra propriilor temeri şi asupra modalităţilor de confruntare cu acestea.


Comandă online Cum sa va ajutati copilul cu probleme de anxietate. Un ghid pas-cu-pas pentru parinti (editia a treia) la 51,70 lei scrisă de Ronald Rapee , Susan Spence , Vanessa Cobham , Ann Wignall , Ronald M. Rapee , Laura Visu-Petra , Susan H. Spence, tiparită la editura Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania ASCR în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.