Disponibilitate:  în stoc

Preț:  50,31 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 175 pagini

ISBN: 9786063403897

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Afaceri / Economie / Bani, Economie politica

Descriere

In cadrul acestei carti este propusa o abordare atractiva a conținutului disciplinei universitare Macroeconomie, in care conceptele, fenomenele macroeconomice si deciziile de politici macroeconomice sunt explicate in mod aplicat pe cazul României. Acest manual este original nu doar prin multitudinea de exemple, explicatii si probleme rezolvate, necesare insusirii conceptelor si corelațiilor macroeconomice, ci si prin cele aproximativ 40 de tabele si grafice care ilustreaza situatia actuală a economiei românesti. Parcurgand aceasta lucrare, studentii isi vor da seama ca nu doar deciziile individuale agregate ale consumatorilor si firmelor dicteaza ritmul activitatii economice, ci si ca tot ceea ce se intampla la nivelul de ansamblu al economiei are, de asemenea, impact asupra agentilor economici individuali.

„Macroeconomia explicata pe intelesul studentilor nu va plaseaza intr-un turn de fildes de unde sa observati impasibili anumite fenomene economice, ci va ajuta sa intelegeti si sa analizati critic mecanismele prin care se transmit influentele din sectorul real si financiar al economiei asupra voastra.” (Autorul)


Comandă online Macroeconomia explicată pe înţelesul studenţilor la 50,31 lei scrisă de Marius-Corneliu Marinaş, tiparită la editura ASE în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.