Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9786064008237

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihologia copilului

Descriere

Cum vă puteți ajuta copiii să devină lideri ai societății de mâine, oameni cu spirit liber și creativ? Ce competențe vă doriți să-și dezvolte și cum le puteți oferi un mediu centrat pe cooperare, încurajare și cunoașterea propriilor emoții?

Datorită parentingului pozitiv, o tendință în plină dezvoltare în domeniul educației, veți putea ajunge la un just echilibru între autoritate și permisivitate, oferind dragoste necondiționată și renunțând la furie și culpabilizare.

Având avantajul unei duble culturi (niponă și canadiană), autoarea vă va ajuta să cultivați o relație profundă și nuanțată cu voi înșivă, dar și cu partenerul, cu cei mici și cu lumea din jur.

Mitsiko Miller este coach cu formare în Comunicarea NonViolentă. Este inițiatoarea proiectului de parenting Famille en harmonie.


Comandă online Păstrează-ţi copilul în inima ta : descoperă parentingul pozitiv la 39,00 lei scrisă de Mitsiko Miller , Olga Ceaușu, tiparită la editura Trei în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.