Disponibilitate:  Ã®n stoc

PreÈ›:  63,80 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 432 pagini

ISBN: 9786062718435

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Drept, Constitutional

Descriere

Aflat deja la a 7-a editie, mereu revizuit, adaugit si imbunatatit, cursul de Drept constitutional si institutii politice al dnei Marieta Safta este o lucrare adresata cu precadere studentilor din invatamantul juridic, dar si oricarei alte persoane interesate de materia dreptului constitutional. Prin caracterul sau pronuntat practic – gratie trimiterilor, extraselor si fragmentelor din jurisprudenta Curtii Constitutionale, a Curtii Europene a Drepturilor Omului si a Curtii de Justitie a Uniunii Europene care insotesc la tot pasul expunerea teoretica – aceasta carte poate fi un instrument util si practicienilor din domeniul juridic.

Volumul I. Teoria generala a dreptului constitutional. Drepturi si libertati prezinta institutiile si temele specifice semestrului I de studiu la disciplina Drept constitutional si institutii politice, precum teoria dreptului constitutional, teoria constitutiei si a constitutionalismului, statutul constitutional al omului si al cetateanului – cu o analiza ampla asupra cetateniei, drepturilor, libertatilor si indatoririlor cetatenilor – toate acestea tratate in contextul dinamicii raporturilor dintre ordinea juridica nationala si cea internationala, respectiv cea europeana.


Comandă online Drept constitutional si institutii politice. Volumul I. Editia a 7-a revizuita la 63,80 lei scrisă de Marieta Safta, tiparită la editura Hamangiu în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.